Get 10% extra OFF on Porto Summer Sale - Use PORTOSUMMER coupon - Shop Now!

Gladan tvoga tijela

Gladan tvoga tijela - Inna Moore

Gladan tvoga tijela

Autor: Inna Moore

Već sam se navukla na pisanje ove drage autorice i onda pročitam ovu knjigu koja mi je na neki način drukčija od njezinih ostalih knjiga, nekako se ističe.

Arien Di Vallo, seksi sportaš koji ima sve što može poželjeti, karijeru, novac i žene. Njegov krevet grije druga žena svaku noć, mijenja ih kao na pokretnoj traci i iako je s tim prije bio zadovoljan, sada ga to više ne ispunjava. Ima poseban tip žena koje odvodi u krevet, mršave, bez oblina, one kojima je salata i predjelo i glavno jelo, one koje misle samo o kalorijama i konfekcijskim brojevima. Upravo zato će sam sebe iznenaditi kada mu tijelo reagira na ženu koja je potpuna suprotnost tome. Ženu koja pršti od oblina i koja uživa u hrani poput njega. Samo postoji jedan problem, ne želi usputnu vezu, želi nešto više od samog seksa. Ali želi li to i ona?

Elise Portabelle je ispunila svoj životni san i postala kuharica. Hrana joj je oduvijek strast. Što se na njoj i vidi, ali iako je njoj teško shvatiti, ali postoje muškarci koji vole osjetiti takve žene, prave žene. Oduvijek je znala da
Arien nije jedan od njih, iako je to nije spriječilo u sanjarenju. Problem je što je on najbolji prijatelj njezinoga brata i to što ju on sada stvarno gleda, ali kao da je ona glavno jelo posluženo samo za njega. Koliko snage ima za oduprijeti se izazovu i što zapravo ona želi od njega?

Ovako, mislim da već i ptice na grani znaju da mi se sviđaju knjige ove drage autorice. Ali ova me ipak uspjela iznenaditi. Taman kad sam navikla na jedan stil pisanja pročitam knjigu koja se na neki način odmiče od ostalih knjiga. Ova knjiga je nekako ležernija, iako to ne znači da nema neke skrivene poruke.

Svaka žena je savršena, bez obzira na izgled, bez obzira na dob, svaka žena je posebna. Problem je taj što same sebi nabijamo komplekse, same sebe uvjeravamo da moramo biti bolje, mršavije. A samim time gubimo svoj duh, negdje putem zaboravljamo ono najbitnije, ljubav se traži u srcu, ono unutarnje je bitno, a ne izgled. Vrijeme će taj izgled oduzeti, ali srce je to koje čak ni vrijeme ne može uništiti. Ona prava, iskrena ljubav. Jer ljubav je samo riječ dok joj druga osoba ne da značenje. A svaka žena je najljepša kada pršti samopouzdanjem.

Upravo zato ova knjiga je odlična, ležerna, opuštajuća i smijeh do suza je zagarantiran. Dijalozi su urnebesni. Likovi su odlično razrađeni i lako se s njima poistovjetiti. Ova knjiga će vas zabaviti, opustiti.
Jednostavno sam uživala, nema te riječi kojom bih mogla opisati tu opsesiju i želju zbog koje sam čitala bez pauze, bez stajanja. Kao začarana stranicama i prekrasnim riječima.

Postoji samo jedan mali problem u ovoj knjizi. Postoji velika mogućnost debljanja tokom čitanja. Najveći dokaz je torta u ponoć u krevetu, toliko opisa hrane, jednostavno sam ogladnjela. Tako da vam je moj savjet da si odmah u startu pripremite nešto za grickanje jer će vam biti potrebno. A za višak kila ću optužiti autoricu, naravno.
Mislim da je ovo i prva knjiga ove autorice koja od prve do zadnje stranice pršti strašću, seksi igricama i definitivno bih ju nazvala potpuno erotskom knjigom.

Uglavnom, ono najbitnije je da vam ovu knjigu od srca preporučujem. Morate, ali morate ju pročitati, sigurna sam da ćete uživati.

Imate sve moje najiskrenije preporuke.

Recenziju napisala: Anamarija Jelić

Podijelite objavu

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)