Get 10% extra OFF on Porto Summer Sale - Use PORTOSUMMER coupon - Shop Now!

Dvojnica

Dvojnica - Inna Moore

Dvojnica

Autor: Inna Moore

Beckford je muškarac koji mami ženske poglede. Ima izgled, ima novac, ali nema život. Žena koja mu je bila sve u životu više nije uz njega. Bolest koja donosi bol i tugu uzela je nju od njega. Nema više razloga za osmijeh, nema više razloga za sreću. Sve dok ne upozna nju, ženu koja ga izgledom podsjeća na njegovu ljubav. Ali nakon što ju bolje upozna shvaća koliko su zapravo različite. Može li ljubav i uspomene izbrisati kako bi napravio mjesto u srcu za nešto drugačije, za nešto posebno?

Harper ima majku, ima svoje najbolje prijateljice, ali nema strast, nema ljubav. Nikada svoje srce nije otvorila muškarcu. Jedne subotnje večeri sve se mijenja, njezin život, njezini snovi i njezine želje. Upoznaje muškarca koji joj nudi novac za neke “usluge”. Njezina znatiželja ipak popušta i ono što je trebao biti poslovni dogovor postane životni. Ali kada se sve stavi na kušnju koliko hrabrosti i snage ona ima za borbu, za borbu za ljubav i sreću?

Dvojnica je dramatična i romantična priča o dvoje ljudi koje spaja sudbina. Beckford je muškarac koji je imao sve i sve izgubio. Harper je žena koja želi sve, a nikada to nije imala. Jedna noć mijenja im život, jedan poslovni dogovor zapečatit će im sudbinu, a put kojim će krenuti bit će test ljubavi i povjerenja. Dok se Beckford bori s duhovima prošlosti, Harper se mora boriti s bolnom istinom, ona je druga i kako god okrene uvijek će imati njezino lice, lice prošlosti i tuge. U onom trenutku kada napokon pomisle da su pronašli pravi put život im zada još jedan posljednji udarac, a samo oni mogu biti ti koji odlučuju. Sudbina je dala šansu, ali mogu li oni prestati gledati iza sebe i početi gledati naprijed, zajedno?

Znate, postoje knjige koje nakon čitanja brzo zaboravite, postoje knjige kojih se uvijek sjećate, a onda postoje i ovakve knjige, knjige u kojima prepoznate sebe. To su knjige uz koje plačete, smijete se i budete nervozni i onda kada pročitate zadnju rečenicu shvatite da vam već nedostaje. To su knjige koje nemate snage još staviti na policu zajedno s ostalim knjigama iako znate da te likove i tu priču više nikada nećete zaboraviti. Meni je ovo TA knjiga. Uz nju sam se sjetila svoje prošlosti, uz nju sam se sjetila svoje borbe i želje za odustajanjem, ali sam se sjetila i onog trenutka kada sam se odlučila boriti, kada sam se odlučila suprotstaviti. Sjetila sam se te nade, snage, ali i tuge i nemoći. To je knjiga koja se pamti.

Ovo je ljubavna priča, priča o onoj pravoj i iskrenoj ljubavi koja naiđe na život. To je priča o životu koji nas na okrutan način testira, to je priča o teškom, trnovitom putu do sreće. Samo hrabri i dovoljno snažni mogu prijeći sve životne prepreke, ali to je život, udari vas, izbije vam sav zrak iz pluća kada se najmanje nadate. Kada se napokon opustite i uživate u sreći onda vam život daje izazove.

Likovi su odlični, čak i sporedni likovi za koje već imamo napisanu priču jer autorica je bila vrijedna. Prekrasno je kada vidite koliko se sami autori daju u priču koju pišu, a ovdje je autorica dala dio sebe, dio svoje duše. Nikada, ali nikada ne možete pogriješiti s ovom autoricom, svaka njezina priča je nešto posebno i originalno. Nenadmašivo.

Ovo je dramatična i napeta ljubavna priča koja će vas potpuno oduševiti. Bit će tu suza, ali navijat ćete za glavne likove, navijat ćete za sreću i ljubav.

Ovo je prava poslastica za sve ljubitelje romantike, ali i potresna priča o obitelji. Jednostavno obožavam ovu priču.

Imate sve moje najiskrenije preporuke od srca.

Recenziju napisala: Anamarija Jelić

Podijelite objavu

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)