Get 10% extra OFF on Porto Summer Sale - Use PORTOSUMMER coupon - Shop Now!

Zelenooka

Zelenooka - Inna Moore

Zelenooka

Autor: Inna Moore | Felix Liber

Ava (Kat) je divlja poput divlje mačke. Ali takvu ju je učinio život koji ju nije mazio. Borila se na svaki mogući način kako bi preživjela. Upravo zbog toga ne dopušta muškarcima da joj se malo više približe. Stvorila je zid oko svoga srca i ne želi osjećati ništa više od strasti u požude. Problem nastane kada zbog sudskih razloga mira jednog prekrasnog muškarca pustiti u svoj život. Još više se pokušava braniti od osjećaja kada zbog njegovog bolesnog brata pristaje na poslovni dogovor. Počinje se brinuti za njegovog bolesnog brata, pravi mu društvo, a zbog toga malo po malo popuštaju zidovi koje je podigla. Adam joj smekša srce, a Miller pali dušu. Može li Miller ukrotiti zvijer u njoj?

Miller je bogat i zgodan. Žene mu se oduvijek bacaju oko vrata, ali nijedna ga ne zanima dovoljno dugo. Uživa u igricama s njima i to je to, bez osjećaja. Kada mu se Ava stvori u životu jednostavno se osjeća izgubljeno. Sve što je oduvijek tvrdio i mislio s njom ne vrijedi. Ona je drukčija od ostalih. Trudi se ne željeti ju, ali srcu i tijelu ne može zapovijedati. Želi li on uopće ukrotiti zvijer u njoj ili ju želi divlju?

Još jedna priča iz pera ove svima nama poznate autorice. Moram priznati da sve njezine knjige imaju posebno mjesto na mojoj polici. Svaka me na neki svoj način oduševila, a ova opet nekako posebno jer sam se na neki način mogla poistovjetiti s Avom (Kat). Svojom divljinom i borbom pokušava sakriti osjećaja, a tu je razumijem u potpunosti. Čovjek je najranjiviji kada pokaže svoje iskrene osjećaje. Još jednom možemo vidjeti kako se u cijeloj priči osjeti da je autorica pisala svojim srcem. Autorica daje cijelu sebe u svoje priče i likove koje stvara.

Opet nam je stvorila prekrasnu, dirljivu, tužnu, ali i sretnu priču. Priču punu emocija, ali i strasti i uzbuđenja. Jedna žena u kojoj žive dvije osobnosti. Tako je i s nama svima. Različiti smo samo po tome koja naša osobnost je jača i koja pobjeđuje. Ali bez svih osobnosti koje posjedujemo ne bi bili potpuni. Trebaju nam ljubav, osjećaji, ali isto tako nam trebaju i snaga, hrabrost, odrješitost, svadljivost, prkos. Svaka ta osobnost, kakva god da je čini nas osobama kakve jesmo. Zavisi samo koja osobnost vodi.

Prekrasna ljubavna priča koja nas može naučiti da je oprost potreban, ne zbog drugih već zbog nas samih. Oprosti drugima zbog svog mira je pravilo kojim se i sama vodim. Oprosti, ali ne zaboravljaj.

Imate sve moje najiskrenije preporuke za ovu dirljivu ljubavnu priču. Još jednim je ova draga autorica dokazala da je hrvatska kraljica ljubavnih romana.

Recenziju napisala: Anamarija Jelić

Podijelite objavu

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)