Get 10% extra OFF on Porto Summer Sale - Use PORTOSUMMER coupon - Shop Now!

U ime ljubavi – osvrt Knjižničarka

U ime ljubavi – osvrt Knjižničarka

U ime ljubavi
Inna Moore

Zbog ljubavi vodili su se ratovi, gradili dvorci, slala se vojska, stvarale su se pjesma. Ljubav je utkana u naša bića oduvijek, o tome svjedoče razna kulturna dobra, ali i ljubavne priče koje se prepričavaju godinama i stoljećima.
A davne 1309. godine kad je mlada Skye Rutherford ugledala ugledala budućeg poglavara Colea MacCalluma odredila si je budućnost. Odlučila je da samo on može biti njen budući suprug.

Niz godina koji je uslijedio nakon njene odluke donio je velike promjene, kako ljudi, tako i događaja.
Poštivanje sklopljenih ugovora i čast na prvom mjestu, čimbenici su kojima se vode većina ratnika na Visočju, ili barem oni najbolji. Pa je tako, umjesto voljenog supruga, Cole postao njen neprijatelj.
Vrijeme koje je prolazilo donijelo je suze, očaj, bol i patnju u mlada srca, jer čeka li ljubav sporazume, ugovore i ravna li se po njima? Možemo li sami odrediti za kim će naše srce zatreperiti?

“Sve ono što se godinama svaljivalo na njezina leđa, činilo je da se djevojka od nepunih osamnaest ljeta osjeća kao starica. Njezino tijelo jest bilo izdržljivo i snažno za jednu ženu, ali duša i srce nisu primile ništa što ih je moglo utješiti.”
Voljela sam ponovno biti u ovom svijetu, u svijetu koji je prepun ratnika i divnih krajolika.
Visoravni poznate iz mnoštva fotografija i videa, opisi iz romana, probudili su u meni ogromnu maštu, magični raj učinio je, da čitajući ovu priču ujedno i režiram vlastiti film u svojoj glavi.
Od prvog trenutka u ovu se priču doslovno uranja, jer magične visoravni i nevjerojatno usklađena radnja, bude ogromnu želju da zajedno s likovima budete suputnici u ovom romanu.

A ako tražite poglavare, klanove, dogovorene brakove, prekrasne predjele, ubojstva, strast, a osobito ljubav, sve to možete pronaći u ovom romanu koji je kroz vješte dijaloge, opise likova i područja odlično balansiran.
Ako bih morala birati najbolji roman o Škotima, izbor mi ne bi bio nimalo težak, U ime ljubavi bio bi na prvom mjestu.
Roman mi je bio sjajan i jako sam tužna što je priča gotova. Ali ipak, završio je savršeno. Ako volite povijesne ljubavne romane ovaj roman je savršen za vas.
“Zar se mora umrijeti da bi se dokazala odanost i ljubav?”
U ime ljubavi, sve je moguće….
Izdavač Innamorata

#uimeljubavi #innamoore #nakladainnamorata #domaćiautori#books #citati #booklife #bookstagramcroatia #myphoto #volimknjige #quotes #obiđimosvijetkrozknjige #booksofinstagram #knjige #bookstoread #knjižničarka #volimčitati #bookstragram

Podijelite objavu