Get 10% extra OFF on Porto Summer Sale - Use PORTOSUMMER coupon - Shop Now!

Krivo vrijeme za ljubav

Krivo vrijeme za ljubav - Inna Moore

Krivo vrijeme za ljubav

Autor: Inna Moore

Opet sam u čudu. Opet sam iznenađena. Opet sam ostala bez teksta.

Madison je supruga, ali nije žena. Njezin muž nije uz nju. Njezin muž već sedam godina leži u krevetu u bolnici. Već sedam godina ona nije osjetila ruke na sebi, poljupce na usnama, zagrljaje i sigurnost koja joj je potrebna. Voli muža, želi za njega samo najbolju njegu, ali u toj želji si je stvorila neprijatelje. Jedan dan, jedan slučajan susret i muškarac će joj potpuno promijeniti život.

Tyler je otac male djevojčice, suprug žene koja na žalost nije s njima. Ona je u komi već tri godine. Bori se za život, ali kakav će to život na kraju biti? Potreban mu je dokaz da je još dovoljan muškarac, potrebna mu je žena pod rukama. Ima želje, ima potrebe, ali ne zna ima li dovoljno snage. A onda jedan slučajan susret mu mijenja život iz korijena.

Borba koju njih dvoje vode je borba protiv samih sebe. Može li postojati ljubav na prvi pogled iako su bračni zavjeti već izrečeni, ali nekome drugom? Može li se voljeti tuđu ženu i tuđeg muža, a ostati nekažnjen?

Ovo je priča koja me totalno zbunila. Na prvu sam bila razočarana njihovim postupcima, onda sam ih shvaćala, nakon toga im tražila izgovore, a na kraju navijala za njih. Autorica je pravo čudo jer su upravo njezine knjige najoriginalnije koje sam ikada čitala. U moru istih pojavi se autorica koja me sa svakom novom knjigom iznenadi. Ovakve događaje, a na kraju i ovakav rasplet događaja nisam mogla niti zamisliti. Kad god čitam njezine knjige stalno si mislim wow, ali stvarno wow. Kako? Odakle joj ideja? Ali na kraju knjige sam shvatila da je to jednostavno talent, a kada pročitate puno knjiga koje kao da su copy paste shvatite da za ovakav talent treba proširiti glas.

Autorica me ovom knjigom uspjela iznenaditi, ali i rastužiti, razveseliti, nasmijati i razljutiti. Sve emocije su mi se izmjenjivale, ali na kraju prevladava osjećaj ispunjenosti jer sam pročitala knjigu koja je odlična i koju definitivno nakon nekog vremena želim opet pročitati.

Nakon što sam u početku odbijala stati na njihovu stranu, na kraju priče sam plakala uz njih i smijala se s njima. Oni su likovi koji su dobili realne osobine pa se s njima jako lako poistovjetiti, imaju mane, imaju vrline, ali imaju i slabu točku, a to je ljubav, sigurnost i obitelj. Ova knjiga je kombinacija odličnih likova, odlične teme i efektnog iznenađujućeg kraja.

Kroz knjigu se proteže tema obitelji i koliko je ona važna svima nama. Ali i koliko je veliko razočaranje kada izgubimo vjeru u istinu i kolika je bol kada nas obitelj izda.

Imate sve moje najiskrenije preporuke za ovu knjigu puno iznenađenja, strasti, požude, obiteljskih tajni i dramatičnih raspleta. Uživala sam, a vjerujem da ćete i vi.

Recenziju napisala: Anamarija Jelić

Podijelite objavu

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)