Get 10% extra OFF on Porto Summer Sale - Use PORTOSUMMER coupon - Shop Now!

Dodir zvijeri

Dodir zvijeri - Inna Moore

Dodir zvijeri

Autor: Inna Moore

Hunter ima gadnu prošlost iza sebe koju krije od svakoga. Upravo zbog toga ne dopušta da mu se itko približi. Podigao je zidove oko svoga srca. Draža mu je da ga doživljavaju kao zvijer zbog izgleda. A onda mu u kuću iznenada dođe ona, žena koja će učiniti sve potpuno suprotno od onoga što on kaže. Ali ništa nije vječno, njega čeka san kojega već dugo želi ispuniti. Hoće li tu ženu, koja mu je promijenila svijet, ponijeti u svome srcu?

Allegra je ostala mlada udovica. Tuga ju je shrvala, potrebno joj je biti opet nekome potrebna. Upravo zbog toga rado odlučuje pomoći riješiti problem s novim muškarcem u gradu. Nije mogla niti zamisliti da je zvijer kojega je upoznala zapravo njezin prijatelj iz djetinjstva. Ali on definitivno više nije dijete. Sada je muškarac koji je u njoj probudio dugo uspavanu želju. Nije trebala osjetiti, ali osjetila je. Nije trebala voljeti, ali voljela je. A onda je opet ostala sama.

Oboje su ranjeni, oboje trebaju pravu ljubav kao lijek. Mogu li njih dvoje ipak imati zajedničku sreću?

Niti jedna Innina knjiga do sada me nije razočarala pa tako ni ova. Ipak, ova knjiga meni je malo drugačija od ostalih prethodnih. Čini mi se da je autorica dodala još jednu dozu ozbiljnosti. I dalje je to isti prepoznatljivi stil pisanja ove autorice, ali mi se čini nekako ozbiljniji, podignut za jednu razinu za koju nisam niti znala da postoji. Teško je to riječima opisati jer knjiga se ne čita samo riječima već i osjećajima.

Priča je prekrasna, tema malo teža što pridonosi toj ozbiljnosti same priče. Autorica je u ovoj priči stvorila jake, snažne, realne likove vrijedne našeg poštivanja. Odlično su okarakterizirani. Jednostavno vam se zavuku u misli, srce i dušu. Tema koje se proteže kroz cijelu priču je nastavak života nakon velikog gubitka.
Skupljanje snage, hrabrosti kako bi rane prošle. Likovi se bore s gubitkom, a ljubav i nada su lijek kako bi njihovo srce ozdravilo.

Ovdje je autorica opet pokazala kako zna stvoriti prekrasnu, realnu priču bez pretjeranog i nepotrebnog opisivanja. Samim time priča je dobila potrebnu dinamiku pa ju jednostavno ne ispuštate iz ruku do samoga kraja. Priča teče lijepo, a opet sviđa mi se što je autorica stvorila zaplete koji nas čine napetima. Priča je puna uzbuđenja, napetosti, ali i strasti i ljubavi.

Još jedna prekrasna i dirljiva priča koju svima od srca preporučujemo.

Recenziju napisala: Anamarija Jelić

Podijelite objavu

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)