Get 10% extra OFF on Porto Summer Sale - Use PORTOSUMMER coupon - Shop Now!

Tatica

Tatica - Inna Moore

Tatica

Autor: Inna Moore | Tatica – Inna&Kiki

Damjan Petrovski živi i radi u Zagrebu. On je uspješan poslovni čovjek kojemu malo treba za sreću, bar je tako mislio dok mu se život nije potpuno promijenio u samo jednom danu. Jednog dana su mu samo stavili malu Auroru u ruke, rekli su da je njegova kći i otišli. A on? Šok, nevjerica, on je muškarac za poslovni uspjeh, a ne za dijete. Ali već nakon prvih par dana uz malo čudo koje polako upoznaje postaje svjestan da više ništa neće biti isto. Posao, žene, alkohol, to ga više ne zanima. Zanima ga samo Aurora i da njoj bude dobro. Onog trenutka kada su je stavili njemu u ruke on ju je primio u srce, zauvijek.

Lena Davidović živi u Zagrebu iako je iz Srbije. Nikada nije niti mislila postati majkom, ali mala Aurora promijenila joj je svijet. A onda su je uzeli i dali njemu, muškarcu zbog kojeg uzdišu žene. Pronašla je način kako biti pokraj malene, postala je njezina dadilja. Ali to znači da mora provoditi vrijeme i s njim. Njih dvoje odjednom postanu puno više od tatice i dadilje, puno više od šefa i zaposlenice.

Damjan pokušava postati pravi otac, a Lena mu je spas za odgoj male djevojčice. Ali ipak kada se opuste i prepuste osjećajima koje nisu planirali tajne iz prošlosti ih sustižu. Kada se stave sve karte na stol i tajne postanu bolna istina može li se oprostiti?

Ovo je još jedna prekrasna priča iz pera ove drage autorice, ali ovaj put uz malu promjenu, pisala je uz pomoć još jedne isto tako drage autorice. A moram priznati da je to bio pun pogodak. Pisale su na način da je Inna pisala za Damjana, a Kiki za Lenu i stvarno odradile to odlično. Lena mi je uz promjenu stila pisanja postala puno stvarnija i stvarno mi se svidjela.

Likovi su odlični, stil pisanja je zanimljiv i odličan, od prve do zadnje stranice priča lagano klizi, lako se prati, ali ipak je puna iznenađenja i uzbuđenja. Opet je prisutna ta neka originalnost koju sam, moram priznati, i očekivala. Uspjele su napisati posebnu knjigu koja se pamti. Od teme, likova, pa ovaj put čak i mjesta svih tih događaja. Prava knjiga za opuštanje, uživanje i knjiga uz koju ćete smijati, ali i možda malo zaplakati. Ali je i ovo knjiga puna strasti, vjerujte, svidjet će vam se.

Još jedna knjiga kroz koju možemo shvatiti da je biti majka ili otac jako teško, ali i najljepše iskustvo na svijetu. I ne mora dijete dijeliti krv, samo mora biti dio srca svog roditelja. A u ovoj priči nam autorice pokazuju i koliko je svaki muškarac sposoban biti pravi otac u pravom smislu te riječi. Sve se može kad se hoće, samo se treba naći način.

Prekrasna knjiga koja će mi ostati u sjećanju još dugo. Imate sve moje najiskrenije preporuke, ja sam uživala u svakoj stranici i situaciji između njih dvoje.

Recenziju napisala: Anamarija Jelić

Podijelite objavu

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)