Get 10% extra OFF on Porto Summer Sale - Use PORTOSUMMER coupon - Shop Now!

Pogrešna

Pogrešna - Inna Moore

Pogrešna

Autor: Inna Moore

Damir Maraš želi ono što njegovi roditelji i najbolji prijatelji imaju. Želi brak, ljubav, djecu, obitelj. U vezi je već par godina, zaprosit će ženu s kojom dijeli svaki svoj trenutak. Ona ne želi djecu, ali nema toga što jedan probušen kondom ne može riješiti. Sve je isplanirao. Ali nije isplanirao njezinu nevjeru i nakon toga njegovo pijanstvo. Nije isplanirao studenticu koja će u njemu probuditi vatru. Nije ispanirao život kada sazna da će postati otac, ali pogrešna žena postat će majka njegovog djeteta. Ali, postoji li mogućnost da ta pogrešna postane ona prava?

Stela ima zacrtan petogodišnji plan u životu. Završiti fakultet, otići kući i nastaviti obiteljski posao. Postati doktorica. Ima dvije mlađe sestre o kojima mora razmišljati. Njihova budućnost i sreća ovise o njoj. Ali sudbina joj odluči poremetiti planove. Jedna pijana noć u život joj dovede Maraša. Ali on dolazi u paketu s trudnoćom koju nikako nije planirala. Sklopili su dogovor, ali kako provodi sve više i više vremena uz njega svjesna je da će iz tog dogovora izaći povrijeđena. Može li spustiti zidove oko svoga srca i u njega pustiti ljubav koju joj ta nesebični muškarac nudi?

Naša draga autorica stvarno prekrasno piše, ali nije sama. Piše u tandemu s drugom autoricom i time čine odličan spoj. Taj stil, način pisanja je savršen. Taj omjer smijeha, sreće, tuge i suza je savršen u svakoj priči koju njih dvije napišu. Ono što ove autorice stvarno znaju je stvoriti muškarce za poželjeti. Ako ih u stvarnosti i ima, jako ih rijetko možemo pronaći. Zato nam autorice daruju mogućnost da uživamo kroz njihove prekrasne priče. Moram priznati da je Maraš najoriginalniji lik do sada kojeg sam upoznala u njihovim pričama. Uvijek pri ruci, dobra srca, muškarac koji će napraviti sve za sreću žene koju voli. Nesebičan i jednostavno savršen.

Odnos ova dva lika mi je odličan. Strah od budućnosti je sasvim normalan, pogrešne odluke koje donosimo su dio našega života. Upravo zato je priča dobila onu potrebnu dozu realnosti. Autorice su nam stvorile priču koja priča o pogrešnim osobama u pogrešnom trenutku, ali s pravom nadom u bolje sutra. Dan po dan, trenutak po trenutak. To je jednostavno život. Krive odluke koje nas dovedu do sretnog kraja ili bar života kakvog nismo mogli niti zamisliti, a nakon nekog vremena više ne možete zamisliti svoj život drukčijim. Ponekad je ono pogrešno nešto što nam treba.

Priča je dinamična, napeta i uzbudljiva. Puna je seksi scena i vrućina samo raste čitajući je. Pravi mali zalogaj za opuštanje. Realna je i možemo se lako poistovjetiti s glavnim likovima, ali i onim sporednim.
Ja sam uživala u svakoj stranici ove priče. Savršena, slatka, uzbudljiva priča koju vrijedi pročitati. Spoj ove dvije autorice je odličan, nekako se odlično nadopunjuju. Razmišljaju kao jedna i time nam omogućuju da priču pratimo bez stanki, priča sama teče.

Imate sve moje najiskrenije preporuke. Zaljubit ćete se u sve, od priče do likova.

Recenziju napisala: Anamarija Jelić

Podijelite objavu

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)