Get 10% extra OFF on Porto Summer Sale - Use PORTOSUMMER coupon - Shop Now!

U okovima tajni

U okovima tajni - Inna Moore

U okovima tajni

Autor: Inna Moore

Ovo je druga knjiga, treća se trenutno piše i čitam ju na Wattpad platformi. Prva mi je bila super, druga odlična a velike su šanse da mi upravo treća bude najdraža. Tako da za sada imate U okovima požude i U okovima tajni, a U okovima prkosa se piše.

Na prvi pogled dogodila se privlačnost. Na prvi pogled dogodila se ljubav.

Violet Langdon je prekrasna mlada žena koja ima užasno strogog starijeg brata koji ju pokušava kontrolirati. Njezin jedini bijeg iz svijeta pravila je njezina najbolje prijateljica Emily koja se nedavno udala za markiza Everetta Paynea. Ono čemu se nije nadala je da će upravo kod svoje najbolje prijateljice upoznati muškarca koji će u njoj probuditi strast, a naposljetku i ljubav. Ali sudbina zna biti okrutna i stavila je njezinu ljubav prema muškarcu i prema obitelji na kušnju.

Rafe Bernard Gilmore ima najboljeg prijatelja i poslovnog partnera i to je sve što mu treba jer je svjestan da ne postoji žena koja će u njemu probuditi strast i želju za brakom. Sve dok ne upozna Violet i srce mu zastane. Ona je sve o čemu je sanjao, ali i sve što on ne zaslužuje. Ona je sve što je njemu zabranjeno. Iako imućan on nema titulu, nije dio plemstva, a kao takav nije pogodan za nju. Ali strast je jača od njega. Klasne razlike, društvena pravila i strogi brat su ono što stoji na putu njihovoj sreći. Na putu u potrazi za rješenjem sreća će ga napustiti i na njeno mjesto će doći tuga i ogorčenost. Ali može li prava ljubav pobijediti?

Ja sam sretna što volim čitati sve žanrove knjiga, ali povijesno ljubavni romani su mi ipak prava ljubav. Nakon prve knjige koju sam pročitala na Wattpad platformi odmah sam znala da ova naša draga autorica može parirati svjetskim poznatim spisateljicama povijesno ljubavnih romana. Temu je odlično odradila i uspjela nam predočiti povijest kakva je bila. Uživala sam u svakoj stranici zaljubila sam se u svako novo poglavlje.

Autorica je napravila odličan posao sa glavnim likovima, približila ih je nama jer imaju mane kao svi mi. Imaju želje i potrebe poput svih nas. S njima sam umirala od smijeha, ali i pustila suze zbog njih i njihovih odluka. Njihovi dijalozi su odlični, a kada uz čitanje knjige izmjenite sve emocije od tuge, ljutnje do sreće onda znate da je knjiga odlična.

Željela bih samo da netko iz naših izdavačkih kuća pročita ovu knjigu i shvati da čita novu Juliu Quinn ili Stephanie Laurens i da bi im najbolja odluka bila izdati Innine knjige. Nada umire posljednja.

Ja sam uživala, a vjerujem da ćete i vi.

Recenziju napisala: Anamarija Jelić

Podijelite objavu

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)