Get 10% extra OFF on Porto Summer Sale - Use PORTOSUMMER coupon - Shop Now!

Neprikladno tvoj, Inna Moore i Kiki Knox – Knjižničarka piše osvrt

Neprikladno tvoj, Inna Moore i Kiki Knox – Knjižničarka piše osvrt

Neprikladno tvoj
Inna Moore Kiki Knox

“Mi se rugamo jedno drugom, vrijeđamo se na pasja kola! Mi smo potpuno različiti svjetovi po odgoju, stavovima, karakteru, ali jedna stvar nam je ista i tu ne možemo nikako na zelenu granu.
– Koja, koja? Ona u mene gleda bez treptaja.
– Temperament. Nitko ne popušta.”

Ako mislite da je ovo još jedna ljubavna priča, krivo mislite. Ako mislite da je još jedna avantura u nizu opet ste na krivom tragu. Kad krenete čitati ovu priču pronađite si neki mirni kutak, jer će ukućani pomisliti da Vam nisu svi šarafi na broju kad se krenete smijati. Ovo je jedna prekrasna humoristična priča u kojoj možemo čitati o netrpeljivosti Hercegovaca i Purgera. Samo jedna uvreda je dovoljna za Ćorića i Tolićku da započnu međusobni rat. Rat između dva temperamenta koji se međusobno ne mogu smisliti. Zamislite si jednog bika u koridi i toreadora koji maše crvenom maramom, ovdje se ne zna koji je koji jer stalno mijenjaju uloge.
Njihov jedini problem je što im je ponekad u životu dosadno, pa traže neku razbibrigu.

“Taj poremećen odnos i neko uživanje u tome kad jedno drugom čupamo živce.”

Uz sve njihove brige, nebrige, zgode i nezgode vjerujem da ćete uživati jer su opisane na jedan lijep i duhovit način koji će Vas opustiti i uz koji se možete samo opustiti i prepustiti čitanju.

Inna Moore Kiki Knox
Izdanje Innamorata

Podijelite objavu

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)