Get 10% extra OFF on Porto Summer Sale - Use PORTOSUMMER coupon - Shop Now!

Prokleta

Prokleta - Inna Moore

Prokleta

Autor: Inna Moore

Kendall je prokleta. Cijeli život vjeruje u svoje prokletstvo. Svaki muškarac koji joj se dovoljno približi završi mrtav. Upravo zbog te činjenice njezin ljubavni život je potpuno uništen. Ima dvadeset četiri godine i djevica je. To govori dovoljno. Ali želja za blizinom muškarca ju razdire. Želi sve što svaka žena može imati, želi jednu noć strasti i ljubavi. Dolazak u London donijet će joj tu mogućnost. Kada upozna muškarca u liftu hotela u kojem odsjeda proći će ju trnci, ali kada ga opet ugleda tijekom noćnog izlaska probudit će se strast. Želi ga, želi tu jednu noć i dobit će je. Ali jutro nakon donosi probleme koje će biti lakše riješiti u dvoje.

Reese je upravo izašao iz zatvora nakon četiri godine. Sve što želi je malo slobode i žena ispod njega. Nakon četiri godine bez žene kada ugleda mladu djevojku u liftu strast se budi odmah. Ali kada ju ugleda i u noćnom klubu ne može se više ugasiti. Želi ju neobjašnjivo. I imat će ju. Ali nakon najbolje noći u svom životu budi se u najgorem jutru. Ona je nestala, ostala je samo poruka. Ali problemi dolaze sami od sebe i iako je nevin bio u zatvoru prošlost ga ipak prati.

Ljudi moji, ne znam više što napisati za knjige naše drage autorice, a da već nisam pisala. Svaka knjiga je posebna pa tako i ova. Odlična. Odlično napisana. Odlično spojena ljubavna priča i triler radnja. Jer naravno da je autorica u priču ubacila malo komplikacija koje jako podsjećaju na triler. I to jako dobar, moram primijetiti. I opet imamo taj prepoznatljivi stil pisanja i činjenicu da u trenutku kada pomislimo da je napokon sve kako treba, autorica vješto ubaci neočekivani zaokret. Već je poznata po tome kako likovima pred sami kraj zakomplicira cijeli život. I još jednom je dokazala kako profesionalno zna razriješiti svaki problem i zaplet. S elementima trilera naravno. Stvarno želim pročitati triler koji Inna napiše, bez ljubavi, bez strasti, samo triler radnju. Vjerujem da bi i u tom polju odradila odličan posao.

Što se likova tiče, ovaj put moram priznati kako mi je Kendall išla na živce malo u početku. Kasnije sam ju shvatila i prihvatila, ali na početku mi nije sjela na prvu. Ali vjerojatno zato što smo karakterne suprotnosti. Dok mene ne zanima tuđe prihvaćanje, njoj je ipak bitno da roditelji budu uz nju. I shvaćam ju, samo mi je trebalo koje poglavlje više i da ju prihvatim u potpunosti. Dok sam došla do kraja knjige nisam znala tko me više osvojio, Reese ili Kendall. A i njihovi najbolji prijatelji su mi odlični.

Tema knjige je odlična. Stvarno me fascinira kako autorica ima bujnu maštu. Dok kod nekih autora imamo jednu temu i jedan veći zaplet kod nje uvijek bude više. Ali sve tako odlično spoji u cjelinu da mi je to nevjerojatno. Kao neka vrsta ovisnosti se stvori tijekom čitanja prve njezine priče i morate ih pročitati sve. A naslovnica je naravno opet odlična. Kiki Knox stvarno zna odraditi odličan posao. Na svjetskoj razini. Svjetski, a naše. I ponosni smo na to, na svaku njezinu priču.

Od mene imate sve najiskrenije preporuke. Vjerujem da ćete uživati i da nećete požaliti. Ja sam ju pročitala u jednom danu jer kada sam ju uzela nisam ju više mogla ispustiti iz ruku.

Recenziju napisala: Anamarija Jelić

Podijelite objavu

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)