Get 10% extra OFF on Porto Summer Sale - Use PORTOSUMMER coupon - Shop Now!

U ime ljubavi, osvrt Just read

U ime ljubavi

U ime ljubavi, osvrt Just read

U ime ljubavi

Skye Rutherford oduvijek je bila tvrdoglava. Više sin ocu koju je želio nasljednika nego kći koja će jednog dana biti supruga i majka. Odrastajući uz oca postala je prava ratnica dostojna pravog protivnika. Samo nikada nije ni sanjala kako će joj najveći protivnik biti upravo onaj kojeg je odabrala za sebe. Još davne 1309.godine u svom klanu ugledala je mladog budućeg poglavara i zacrtala si budućnost koja će se godinama kasnije i ostvariti, ali ne onako kako je ona zamislila.
Cole MacCallum bio je tek mladić kada je upoznao Skye, djevojčicu koja ga je fascinirala. Godinama kasnije, misleći kako je sudbina imala svoj plan bio je rastrgan između svoje želje i svojih obaveza kao poglavar klana. Znao je da se sreća teško dostiže, ali želio je tu sreću za njih dvoje.

Može li poglavar u strahu od ljubavi priznati svoje najveće tajne? Može li žena ratnica zamijeniti mač muškim zagrljajem?
Pa što više reći i napisati za knjige naše drage nam autorice? Pogodi sa svakom. Svaka je posebna, svaka iduća još posebnija. Idemo prvo raspraviti naslovnicu jer to je ono što nas privuče na prvu, bar mene. Dakle, još jednom savršena naslovnica koja je jedinstvena. Ali ono jako puno bitnije, naslovnica je pravi odraz same priče ispričane između korica knjige.
Dakle, nakon savršene naslovnice imamo opet savršeni stil pisanja autorice. Drži pažnju od početka do kraja priče. To je stil pisanja kakav ja volim i koji me već osvojio pa uopće ne sumnjam u samu priču i već nakon prve rečenice shvatim da sam opet osvojena.
Nadalje, tu je tema koja je opet uspjela biti mrvicu drukčija od onoga što smo već do sada negdje, nekada možda čitali. Teško je danas pisati potpuno jedinstveno jer smo već skoro sve teme ljubavnih povijesnih priča prošli kroz puno knjiga, ali naša autorica ipak uspije dati tu dozu jedinstvenosti i originalnosti. Divim joj se na tome. Uvijek uspije biti originalna.

Nakon toga opet imamo likove koji nas osvajaju. Ovdje moram priznati kako mi je Skye čak kroz par poglavlja dala malu dozu glavobolje jer je postala živčana i ljubomorna, neću previše otkrivati, ali sam ju svejedno u potpunosti shvatila. I sama sam ponekad takva, pa žena sam. Jednostavno imamo svoje promjene raspoloženja kada se nađemo na prekretnici i pred nekom teškom životnom odlukom. Tako da smo opet dobili likove koji nas osvajaju, ali i likove s kojima se jako lako možemo poistovjetiti.
Opet nam je autorica dala i dozu uzbuđenja sada već poznatim zapetljavanjima same radnje. Kada pomislimo da je napokon došao mir za glavne likove ona nam napravi pravi bum i da nam zaplet da se opet malo preznojimo do kraja. Žena zna dati dozu uzbuđenja i napetosti samoj priči.
Priča je i seksi i vatrena, ali u sasvim dovoljnoj dozi. Odlično dozirano kako bi se mogla svidjeti svima, ne fali ničega, a nije ni previše. Taman.

Kraj smo dobili odličan i naravno, neočekivan. Stvarno me svaki put iznova oduševi.
Od mene imate sve najiskrenije preporuke za ovu dirljivu ljubavnu priču koja me lagano pomela s nogu. I došla je u najbolje vrijeme.
Recenziju napisala : Anamarija Jelić

Podijelite objavu

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)