Get 10% extra OFF on Porto Summer Sale - Use PORTOSUMMER coupon - Shop Now!

Vidar mojih rana

Vidar mojih rana - Inna Moore

Vidar mojih rana

Autor: Inna Moore

Gracie je sluškinja, žena koja nema svoju slobodu, žena kojom cijeli život gospodare muškarci. Godinama se skrivala iza neuredne frizure, spuštenog pogleda i dronjaka na sebi. Ali na žalost čak ni to nije odvratilo njezinog očuha od zarade. Prodao ju je, poput nekog predmeta i to muškarcu koji je unatoč izgledu želi u krevetu. Srećom, morao ju je ostaviti svome bratu na čuvanju. Dobila je par mjeseci kako bi mogla odahnuti prije nego se njezin novi gospodar vrati po nju. Nije mogla zamisliti da će u kući njegovog brata napokon spoznati pravu ljubav. Polako je otkrila svoje pravo lice i ogolila svoju dušu pred muškarcem koji je u samo jednom pogledu ukrao njezino srce.

Patrick je muškarac koji posjeduje sve, izgled, titulu i novac, ali i ovisnost o ženama, o njihovim tijelima. Sve što želi je seks i ništa više, nikakvi osjećaji ne dolaze u obzir. Sve dok ne upozna jadnu, nevinu sluškinju koju je njegov brat kupio i ostavio njemu na čuvanje. Ali on je vuk, on pred sobom ima novi plijen. Sve dok ju ne upozna i shvati da je vuk uhvaćen u zamku. Zarobila je njegovo srce svakim svojim iskrenim osmijehom i dodirom. Zadobila ga je za sva vremena, a on ne zna kako krenuti prema naprijed. Ona je sluškinja, zabranjena, vlasništvo njegova brata. A ona je upravo postala vlasnica njegovog srca i duše.

Tražila sam kratku knjigu za koju sam bila sigurna da me u kratkom vremenu čitanja može opustiti i zagrijati srce i to sam upravo postigla ovom. Nije me razočarala. Još nisam naišla na knjigu ove autorice koja mi se nije svidjela, svaku obožavam na neki svoj poseban način jer je svaka posebna. A ova knjiga? Ova priča vraća svijetlo u mračan dan, vraća osmijeh na lice.

Likovi su me osvojili na prvu. Patrick je muškarac kakvog svaka žena želi, a Gracie je žena koja voli, žena koja ima svoje slabosti i mane, ali voli iskreno, cijelim srcem. Ali i ona ima svoj ponos, svoj inat. Njihova ljubav je ona prava, iskrena, ali nekako tužna jer oboje očekuju kraj njihove priče. Vi sami morate vidjeti kakvu snagu imaju i mogu li tu svoju priču pričati svakoga dana ostatka života zajedno.

Još jedna priča u kojoj sam uživala od početka do kraja. Još jedna priča koju nisam ispustila iz ruku tijekom čitanja. Još jedna priča koja mi je zagrijala srce. Iako sam krenula s čitanjem kasno u noć i ujutro se jedva probudila, nije mi žao jer vrijedi svake neprospavane minute.

Moje najiskrenije preporuke imate za ovu dirljivu, ljubavnu, prekrasnu priču.

Recenziju napisala: Anamarija Jelić

Podijelite objavu

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)