Get 10% extra OFF on Porto Summer Sale - Use PORTOSUMMER coupon - Shop Now!

Krivi broj

Krivi broj - Inna Moore

Krivi broj

Autor: Inna Moore | FOKUS na hit

Jade O’Neal je sramežljiva studentica koja se oduvijek boji pokazati svoje osjećaje. Jedna noć u noćnom klubu promijenit će cijeli njezin svijet, ali i nju samu. Jedan poljubac nepoznatog muškarca i njegov broj je nešto s čim započinje svoj novi život. Nije niti sanjala kako dopisivanje može biti senzualno i uzbudljivo. I dok se polako razvijaju osjećaji Jade polako shvaća kako ne želi samo njegove poruke. Želi sve. Želi njegove dodire. Poljupce. Želi njega kraj sebe. Ali u trenutku kada shvati kako ga želi u cijelosti u njezin život dolazi još jedan muškarac. Ona želi biti voljenja, želi da muškarac s kojim će provesti ostatak života želi samo nju, ali mora izabrati.

Silas Costa nije niti sanjao kako će takva žena uči u njegov život. Na prvi pogled sramežljiva, ali kako se dopisivanje razvija tako se i ona iz sramežljive djevojke pretvara u vatrenu ženu.
Takvu ženu oduvijek je želio, takvu ženu treba. Ali on je posesivan, previše zahtjevan i kada voli onda voli do kraja. Ne zna koliko toga ona može podnijeti, ali nada se da može. Ipak, nada je zeznuta stvar i kada pomisli da ne može biti bolje shvati kako se ona povlači. A onda na red stupa drugi plan. Plan koji bi ju trebao vezati za njega do kraja života.

Odlično. Prekrasno. Savršeno. Što drugo napisati za ovu priču. Kao i svaka njezina priča do sada i ova me oduševila. Malo me na početku njegova posesivnost zbunila, ali kako je priča napredovala tako mi je i ta njegova potreba za njom bila slatka. Muškarac koji zna što želi i to uvijek dobije. U početku me zbunjivao, do kraja priče sam ga obožavala. Tu je i Jade koja mi se svidjela na prvu. Žena koja do sada nije upoznala pravu strast i sve ono o čemu sanja sada može ispuniti s ovim muškarcem. Bila mi je preslatka ta njezina borba između sramežljivosti i uzbuđenja. Ali i ona se do kraja priče mijenja i sve mi se više sviđa. Njih dvoje su odličan spoj i njihovi dijalozi su urnebesno smiješni. Njihova prepucavanja su me od srca nasmijala.
Njihova borba za prevlast isto tako. Iako je Jade smirenija od njega ipak se bori do kraja. Zna da će izgubiti, ali od borbe ne odustaje. Tu me podsjetila na mene. Nema šanse da muž u nečemu pobijedi bez poštene borbe. Tako i ona, bori se iako zna krajnji rezultat. Sviđaju mi se i sporedni likovi koji su isto jako zanimljivi.

Još jednom Inna je pokazala kako stvarno zna stvoriti prekrasnu priču koja vam uzme dio srca. Stil pisanja jedinstven i već prepoznatljiv. Jako mi se sviđa. Sviđa mi se ta dinamičnost same priče. Nema stajanja, nema ponavljanja. Priča kada krene uhvati vas u svoj ritam i ne pušta do kraja. Naravno, ono po čemu je Inna već poznata su zapleti koje stvori glavnim likovima i malo im smrda planove. Tako je bilo i u ovoj priči. Malo im je zapetljala život i sreću. Moram priznati da sam tek negdje na polovici priče shvatila naslov, ali toliko je zanimljivo i divno da to jednostavno morate pročitati kako bi i vi uživali u tom otkrivanju.

Od mene naravno sve najiskrenije, najdivnije preporuke za ovu dirljivu ljubavnu priču koja me oduševila. Prekrasna je i iako je veliki plus što se brzo čita ja sam na kraju priče htjela još Silasa i Jade. Definitivno jedna od priča koje ću jednog dana opet pročitati. Uživala sam i vjerujem da ćete i vi.

Recenziju napisala: Anamarija Jelić

Podijelite objavu

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)