Get 10% extra OFF on Porto Summer Sale - Use PORTOSUMMER coupon - Shop Now!

Razbojnik, osvrt Just read

Razbojnik

Razbojnik, osvrt Just read

Kerrigan Byrne – Razbojnik
The Highwayman
Prijevod : Ivana Filipović
Innamorata
Dorian Blackwell nemilosrdni je zločinac kojemu zakon ništa ne može, a svi ga znaju pod imenom Crno srce od Ben Morea. Uništeno lice samo mu pomaže u kriminalnom svijetu kojemu je na čelu. Osim kriminalnog svijeta on je jako bogat i vrlo utjecajan među aristokracijom Londona. Ono što ga čini takvim kakav je i ono što ga gura prema naprijed je osveta. Osveta svima koji su ga uništili, ali i odvojili od jedine osobe koja je posjedovala njegovo srce i dušu.
Farah Leigh Mackenzie je vrlo ljupka i divna udovica koja radi u Scotland Yardu. Godinama se kreće među najvećim kriminalcima, ali ipak ju takav život nije promijenio. I dalje je neokaljana takvim životom. Tuga ju je promijenila, ali i tajne koje nosi duboko zakopane. Novi zatvorenik zaokupi njezinu pažnju i prije nego što uopće shvati što se događa ona je zatočena u dvorcu u divljem Visočju pod budnim okom Doriana. On ju želi, ali ne želi se predati u njezine ruke. Njegov prijedlog da mu ona postane žena je sve samo ne jednostavan, a ipak ubrzo shvati da je to možda jedina mogućnost koju ona ima kako bi spasila svoj život. Ipak, koliko god nevina i ljupka bila ima svoje uvjete i nitko i ništa joj neće stajati na putu kako bi ih ostvarila.

Dakle dragi moji, ovo je knjiga u kojoj se uživa od prve do zadnje stranice. Ma od prve do zadnje riječi napisane. Prvo što moram napisati je naslovnica. Najdraža, najljepša naslovnica koju sam vidjela u jako dugo vremena. Nekima je možda to samo još jedna lijepa naslovnica, ali meni ima još neko značenje i jednostavno ju ne mogu prestati gledati. Potpuno me osvojila prvo naslovnica, a nakon toga i kratak sadržaj. Jedva sam čekala zaroniti među korice knjige. Obožavam, jednostavno obožavam ovakve priče. Verzije ljepotice i zvijeri koje nam ukradu srce.

Imamo glavni muški lik koji je izgledom i ponašanjem postao zvijer koja ne preže ni pred čim. Njegov život je uništen, a njegova jedina zvijezda vodilja je osveta. Ipak, postoji taj jedan mali dio njega koji pamti ljubav i sreću, a tu na scenu stupa ljepotica koja je dovoljno mudra i hrabra promijeniti zvijer. Kako takve priče ne voljeti?
Nisam baš od čitanja u zadnje vrijeme, privatni razlozi i onda mi ovakve knjige još više znače. Kad me priča zaokupi toliko jako da na kratko vrijeme zaboravim na sve probleme oko sebe od mene ima najviše ocjene. Sve je nekako divno odrađeno i nemam zamjerke, sve, ali sve je divno.

Sviđa mi se tema i to jako. To ona romantična strana mene progovara jer ne mogu ne voljeti priču u kojoj žena pokušava razbiti kamen od srca muškarca kojeg voli. Sviđa mi se stil pisanja autorice. Prvi put se susrećem s ovom autoricom i iskreno se nadam da to neće biti zadnji put. Divno piše. Dinamično i lepršavo, uzbudljivo i napeto.
Od mene imate sve najiskrenije preporuke za ovu dirljivu ljubavnu priču koja će prodrijeti u samo srce emocija.
Recenziju napisala : Anamarija Jelić

Podijelite objavu

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)