Get 10% extra OFF on Porto Summer Sale - Use PORTOSUMMER coupon - Shop Now!

Krivi broj – osvrt Knjiški Moljac

Krivi broj – osvrt Knjiški Moljac

KRIVI BROJ ★ INNA MOORE
Inna Moore/Autor

Izdavač: FOKUS na hit
Ocjena: ★★★★★

Oni su vatra i led, oni su jedno drugome propast i spasenje, oni su Silas i Jade… ❤️

Dopisivanje jedne nesigurne žene koja pati od kroničnog manjka samopouzdanja i jednog odviše samopouzdanog silovitog muškarca koji uzima sve što želi rezultirat će neviđenim iskrama.

Silas je silovito silaan… 😁 Odlično razrađen lik koji budi u ženama želju da ga ošamare i potom poljube, i da to ponove još koji put. Razigran iako mračne vanjštine, izravan, iako opako mističan, pohotan iako nježan, posesivan iako pun razumijevanja, Silas je neodoljiv.

On, takav kakav je, Jadein je kriptonit, njezina, kako ona kaže – propast, ali i njezin spasitelj koji ju u konačnici natjera da spozna svoj problem; nedostatak samosvijesti, samopouzdanja te da osvijesti bezrazložnost svoje kronične nesigurnosti u sve svoje vrijednosti, kao i da postpuno izgradi povjerenje u druge.

Jade, uvijek je bila sama, uvijek od svih ostavljana, uvijek svima nevažna… I uvijek u sebi preispitivana od sebe same pokušavajući dokučiti gdje to u njezinim dubinama leži problem koji svih odbija od nje… ona je unatoč svemu odrasla u pristojnu slatkicu pomalo suzdržanog ponašanja, ali velikog srca – koja čak i kad je na samom dnu, uvijek drugima daruje osmijeh, i čija snaga koje svjesna nije, leži upravo u tome… No doboko u njoj zacementirano je uvjerenje da nikome nije vrijedna i tako nekako životari dok joj život na put ne stavi Njega…

Prvi put je nekome vrijedna… Tako se osjeća, ali Silas joj pomaže da shvati kako je oduvijek bila vrijedna i drugima; kolegama na poslu, prijateljima… Jade treba Silasa u jednakoj mjeri kao i on nju. On njoj liječi svaku ranu koju je zadobila od prethodnih partnera i drugih ljudi, a ona je njemu “samo takvo” otkriće koje ga oblikuje u teškog ovisnika.

On je njoj posvećen potpuno i bezgranično. Raspamećuje ju poljupcima, napaljuje ju dodirima, razodijeva ju pogledima…
Ona njega voli u svim njegovim izdanjima i sa svim njegovim manama; i ljubomornog i žestokog i nježnog.

Prekrasno ispletena ljubavna bajka kako to već vješto sastavi naša jedinstvena Inna, ni ovaj put neće vas razočarati.

Knjiški Moljac

Podijelite objavu

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)