Get 10% extra OFF on Porto Summer Sale - Use PORTOSUMMER coupon - Shop Now!

Dvojnica, Inna Moore – osvrt Čitateljica

Dvojnica, Inna Moore – osvrt Čitateljica

Osvrt by @citateljicaa
Kad bi Inna Moore kojim slučajem živjela recimo u Londonu i iza sebe imala mašineriju koja bi njezine knjige progurala među čitatelje, mi za E.L. James možda nikad ne bi ni čuli. Innina priča ima i početak i kraj, a između dovoljno mesa na kostima da čitateljice dobro omaste brk.

Dvojnica je prva njezina knjiga koju sam pročitala iako već dulje vrijeme sve do sad samoizdane autoričine knjige su mi stalno negdje u dometu očiju, ali nikako naći vremena za njih. No i to ću morati ispraviti jer kao što mi je i sama pri upoznavanju rekla, ona piše knjige kakve i sama voli čitati, romantične priče s iskorakom u ženske erotske fantazije i posipane čarolijom romantike. Takve knjige kod mene nisu pri vrhu ljestvice, ali ih uzimam na čitanje kad mi treba odmor od teških tema, od knjiga koje su me izmorile bile dobre ili loše. Jer kome ne trebaju moderne priče, moderne bajke u kojima se slave ljubav i romantika.

U Dvojnici pratimo Harper, mladu ženu koja dobije bezobrazno neodoljivu ponudu koja joj ne da mira. Prekrasan muškarac nudi joj sto tisuća dolara kako bi proveo samo jednu noć s njom, a sve što želi je voditi ljubav. Harper se nađe u moralnoj dilemi, jer novac joj ne bi bio na odmet, a s druge strane ako ga prihvati automatski stavlja na sebe žig bludnice, prodane žene. A još jedan problem je taj da joj se on zapravo i sviđa.

No iza Beckfordove maske krije se muškarac koji ne živi, koji iz dana u dan preživljava poput duha, a kad ugleda Harper, samo još jednom, samo još jednu noć, on želi živjeti.

‘Dvojnica’ je priča o ljubavi, o preprekama, o neodustajanju, o tome koliko je potrebno da se rane zaliječe i o drugim prilikama. ‘Dvojnica’ je i romantična bajka s jakim ženskim likom, ženom kojoj nije potrebno da ju spasi muškarac, ali i ženom koja je toliko jaka da dopusti muškarcu da je spasi kako bi spasio sebe.

Inna, Inna, Inna… tipkam ovo i odmahujem glavom, i samo da znaš ti ćeš biti kriva za moje povremene izlete u ovaj žanr. To nije uspjelo ni Samanthi Young, a bome ni E.L. James, iako knjige ove potonje čitam iz znatiželje. Ne, to je uspjelo Inni Moore.

🤘🤘🤘🤘🤘
#ljubavniromani

Podijelite objavu

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)