Get 10% extra OFF on Porto Summer Sale - Use PORTOSUMMER coupon - Shop Now!

U ime ljubavi, osvrt Knjiga i ja

U ime ljubavi, osvrt Knjiga i ja

U ime ljubavi – Inna Moore/Autor

Nakladnik: Innamorata
str: 308.
Godina: 2023.
Prijevod: Bez prijevoda domaća autorica.

Skye, kao djevojčica zaklela se da jedini muškarac kojeg želi za muža je Cole, s tim mislima je odrastala, postala neustrašiva ratnica, koja je parirala svakom muškarcu, Visočje je o njoj pričalo, žena pa ratnica. Nije se bojala ničega, samouvjerena mlada žena koja se nije libila dići mač ako je to trebalo, ali kad je došlo vrijeme da se ispuni savez dvaju klanova, Skye je znala da će se udati upravo za muškarca kojeg si je sama odabrala davno. Ali ne ispada sve kako je ona mislila, i ipak nije ona nevjesta najvećeg ratnika, nego njena sestra, što ju je pogodilo, ali sve je podnijela stoički, i bila potpora sestri onda kad se i sama raspadala.

Cole,sad mladi muškarac i budući poglavar klana, morao se oženiti kako bi dobio nasljednika, ali ni njemu nije se baš pretjerano svidjelo kad se morao oženiti krivom sestrom, a ona koja ga je privukla od prvog trena sad ostaje njegova neostvarena želja, samo nije sve kako bi trebalo biti, njegova žena ga se užasava, ne želi niti postelju dijeliti s njim, ona je nježni cvijetak koji je prestrašen do granica izdržljivosti.

A kad ona nenadano umre, kralj zove Skye i ona je sad ona koja mora zauzeti sestrino mjesto i postati nova žena poglavaru. Pristaje samo iz jednog razloga, kako bi otkrila kako je njena sestra umrla, jer ne vjeruje glasinama i pričama. Malo po malo je uživala u muževu društvu i intimi, a to nije dugo trajalo, jer netko nije želio da oni budu sretni, i opasnost je na vidiku. Sad je samo pitanje mogu li se oni zajedno boriti protiv opasnosti, ili strah ima veću moć od zajedništva?

Zašto je Skye mislila da bi je otac udao za Colea? Kako je podnijela taj dan kad je saznala istinu da je njena sestra buduća mladenka? Može li se nositi s tim? Kako je Cole reagirao kad je i sam shvatio da se mora oženiti plahom djevojkom? Zbog čega je njegova žena umrla? Zbog tuge ili je netko imao prste u toj smrti? Kako će Skye reagirati kad bude morala zauzeti sestrino mjesto? Što joj je cilj? Može li ga ispuniti? Može li sakriti osjećaje?

E TO MORATE OTKRITI SAMI 😉

Iako sam ovu knjigu čitala dok je bila u nastajanju još i onda sam se zaljubila u ovu priču, moja Inna je nadmašila samu sebe, i onda sam imala samo riječi pohvale. A sad kad je ta knjiga završila u mojim rukama, iako već pročitana davno, ponovo sam je čitala s onim žarom i ljubavlju kao i prvi put. Inna je dokazala da nije bez razloga već godinama moj No1 domaćih autora, to je ostala i dan danas, svaka njena knjiga moj je užitak imati u rukama i ponovno čitati, uspjela me je izvući više puta iz mraka na svijetlo, a i danas kad se borim s bolešću za koju nema lijeka ovakve su mi knjige lijek koji mi treba i ništa drugo nije važno, zbog njih sam opet ona stara koliko mi dozvoljava stanje, ali borba je još jača uz ovakve knjige. Hvala ti Inna od srca na povjerenju, podršci i onome što jesi, žena, majka, kraljica i prijateljica. A vi dragi ljudi imate moje najtoplije preporuke za ovu divnu knjigu koju svakako morate pročitati ako još niste, jer ovo je samo maleni dio onog uzbuđenja koji vas očekuje kad zavirite između korica ove predivne knjige. Koja je mene po drugi put ostavila bez daha i progutana je doslovno.

Osvrt napisala: Sandra K.

https://knjigaijaosvrti1.blogspot.com/2023/05/u-ime-ljubavi-inna-mooreautor

Podijelite objavu

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)