Get 10% extra OFF on Porto Summer Sale - Use PORTOSUMMER coupon - Shop Now!

Božićni začin – osvrt Knjižničarka

Božićni začin – osvrt Knjižničarka

Božićni začin

Inna Moore

https://www.facebook.com/knjigesumojahrana

Za početak prosinca izabrala sam Božićni začin. Prvi put imala sam priliku čitati prošle godine kad ih je autorica podijelila s nama.

Ali ovaj papirnati oblik knjige donosi sa sobom onaj posebni osjećaj, koji okretanjem svake stranice stvara toplinu i oživljuje božićni duh.

Ako volite ljubavne priče posegnite za Božićnim začinom jer vidjet ćete, savršen je izbor za čitanje u ovom periodu.

Zvijezde u pepelu, Snovi od šećera i Neočekivani poklon naslovi su koji se kriju unutar korica. Radnja u svima dešava se oko Božića.

 

Zvijezde u pepelu donese nam priču o Skylar, djevojci koja obožava Božić, pa je zbog toga, Božić izabrala i kao svoj dan vjenčanja….

“…voljele su uzbuđenje, živjele za dinamične dane ispunjene ludostima i doživljajima koje će sigurno pamtiti. Ja pak, ja sam voljela monotono, ako je to značilo i sigurno i jednostavno…”

 

Snovi od šećera

Dok za Skylar Božić predstavlja sve, za Athenu ne znači apsolutno ništa. I ne zna uopće koja je bit Božića.

“Obitelj je za mene bio samo naziv koji je povezivao ljude iste krvi. Ništa više. Sve ono što je netko imao pod krovom, poput bliskosti, ljubavi, zajedništva…”

 

Neočekivani poklon

Zoey je priča za sebe i čista suprotnost svojim prijateljicama. Nekako uspije uništiti svaki Božić. Njezina priča mi se najviše svidjela, nasmijala sam joj se od srca. Luda je…

“Ruku i dalje stegnutih oko Jayeva kaputa, stajala sam stisnuta poput miša pored svojeg kreveta dok sam nastojala pojmiti što se to upravo dogodilo u posljednjih deset minuta.”

 

Ove novele su toliko očaravajuće, likovi su posebni, apsolutno nemam ni jedne riječi kojom bih prigovorila nekom od njih.

 

Pročitala sam ih drugi put i čini mi se, odnosno znam da će Božićni začin biti jedna od onih knjiga koje će se čitati svakog prosinca. Fantastično!!!

Ako volite romanse obavezno čitajte!

Izdavač Innamorata

#čitajmodomaće #podrškadomaćimautorimaknjižničarka #domaćiautori #books #citati #booklife #bookstagramcroatia #myphoto #volimknjige #quotes #obiđimosvijetkrozknjige #booksofinstagram #knjige #bookstoread #knjižničarka #volimčitati #bookstravel #knjigesumojahrana #readinglist #bookishcommunity #mojamalaknjižnica #bookphotography #travelwithbooks #booklovers💙 #innamorata #innamoore #božićnizačin Innamorata Inna Moore Autor

Podijelite objavu

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)