Get 10% extra OFF on Porto Summer Sale - Use PORTOSUMMER coupon - Shop Now!

Osvrt – Priča o Roisin MacBride

Osvrt – Priča o Roisin MacBride

💜OSVRT💜 Magdalena Jelić

Barbara Mišković
Priča o Roisin MacBride
Innamorata

Pomalo šokantan dan završavam s jednom predivnom, predivnom, ali zaista predivnom pričom.
Priča je to o hrabosti, velikom srcu, snažnoj i hrabroj djevojci koja se pretvara u jednako snažnu i hrabru ženu.
A kada uz nju, za glavnog junaka imate vuka – čovjeka, zagarantirana Vam je priča koja će Vas u potpunosti uvući u sebe.

Uvučena sam u svijet realnosti i mašte, u svijet ljudskosti i svijet magije tako lagano. Nisam ni trepnula, a pred mojim su očima oživjele vile, zelene poljane, moćni i besmrtni kraljevi, ljudska žena i vuk.
Tako je predivno biti uvučen u taj svijet i ne željeti iz njega izaći. Zamor svakodnevice nestane kad se u ruke primi ovakva knjiga.

Knjiga koja plijeni pozornost s jakim likovima, divnim opisima i događajima koji će Vas zaista zakovati na bilo kojem mjestu na kojemu jeste i htjet ćete je pročitati do kraja.

Prvi put čitam knjigu ove autorice kojoj ovim putem čestitam na divnoj knjizi. Knjizi koja će mi ostati u pamćenju, ali kojoj ću se vratiti svakako.

Fantasy je žanr koji je teško napisati, bez imalo sumnje, ali kada imaš talenat koji ova autorica posjeduje, nema sumnje da iz tog talenta može proizaći nešto predivno. Nešto ovako predivno.

Roisin MacBride je lik žene koja, unatoč nedaćama koje je prate od djetinjstva, ne odustaje. Stvara svoj put, živi s kartama koje ima i ne odustaje čak ni kada pronađe svog davno izgubljenog oca. Smrt njene majke pogodila ju je jako, a nimalo joj ne olakšava ni upoznavanje Logana, čovjeka – vuka.

Ima toliko toga o čemu bih Vam mogla pisati, ali reći ću Vam da je mene roman dotaknuo na više razina. Izazvao mi trnce po tijelu i s žaljenjem sam zatvarala knjigu. A kraj? Takav kraj nisam očekivala, ali vjerujem da će Vam se svidjeti.

Moje najtoplije i najsrdačnije preporuke za ovaj roman. 💜

Podijelite objavu

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)