Get 10% extra OFF on Porto Summer Sale - Use PORTOSUMMER coupon - Shop Now!

Voajer

Voajer - Inna Moore

Voajer

Autor: Inna Moore

Ryan je jako zgodan i šarmantan muškarac, a samim time što je glazbenik samo pospješuje njegov utjecaj kod žena i obožavateljica. U jednom trenutku ima sve, zaručnicu, prijatelje, karijeru, a u drugom trenutku samo bol i patnju. Život mu se preko noći mijenja i zato odlučuje pobjeći negdje gdje će biti sam, sam u svojoj tuzi i boli. Nema više pjesama, nema više smijeha, nade, samo tama u srcu i duši. Ali nije ni svjestan da će bijegom u tamu upoznati novu svjetlost, novu nadu, ženu koja će preokrenuti čitav njegov svijet.

Lucy je lijepa, ali nimalo samouvjerena mlada žena. Nakon još jednog prekida u nizu odlučuje zacijeliti svoje srce u jedinoj kući gdje je bila sretna. Odlučila je provesti godišnji odmor na osami, treba srediti misli i samo joj samoća u tome može pomoći. Ali ona nije očekivala da će netko živjeti u kući pokraj nje i sigurno nije očekivala da će ju upravo njezin susjed oživjeti, oživjeti sve ono što je u njoj dugo spavalo. Ono što je počelo kao igrica i izazov između dvoje susjeda prerasta u ovisnost. Ali svemu dolazi kraj. Hoće li se ta ovisnost pretvoriti u stvarnost? Postoji li zajednička budućnost za dvoje izgubljenih ljudi koji su se međusobno pronašli?

Ono što vam stvarno želim napisati već od prvih par pročitanih stranica knjige je WOW. Mislim da niti jedna naša riječ ne može dovoljno opisati ovo iznenađenje jer ništa od ovoga nisam očekivala.

Iznenadila sam se koliko je tema originalna, ja iskreno još nisam čitala ništa slično ovoj knjizi. Ali tu nije kraj iznenađenjima. Tu su likovi koji su potpuno kompletirani i koji vas osvajaju na prvu. Realno opisani i možemo se s njima jako lagano poistovjetiti. Tu je i njihova međusobna konverzacija koja je brutalno iskrena i koja će vas nasmijati do suza.
A tu je i strast i požuda koja će vas uzdrmati. Sve u svemu, cijela ova knjiga je jedno prekrasno iznenađenje.

Moram priznati da sam pustila i suze čitajući upravo zato što je tema jako dobro razrađena i svi dijelovi su postavljeni savršeno, sve savršeno postavljeno da kod nas izazove najiskrenije emocije.

Ovo je knjiga koju ću dugo pamtiti, a autorici sve pohvale jer je postigla da čitajući ovu knjigu bar na trenutak povjerujemo da sa čuda događaju. Možda ne sada, ne odmah, ali jednoga dana. Samo treba vjerovati.

Imate sve moje najiskrenije preporuke.

Recenziju napisala: Anamarija Jelić

Podijelite objavu

Comments (2)

  • Mikiipb1 Reply

    Odlična knjiga. Obožavam je, sviđa mi se što jedno poglavlje od jednog lika, drugo poglavlje drugi lik. Oboje pričaju o istoj situaciji, ali iz njihovog kuta gledanja. Stvarno nešto nesvakidašnje, odlično. Knjiga je napeta, humoristična, zanimljiva, intrigantna.

    7. listopada 2021. at 21:37
  • Julija Reply

    Ovo je prva Innina knjiga koju sam pročitala, i koja me uvukla u vrtlog zanimljivih likova, strasti i osjećaja, da sam svaku sljedeću njenu knjigu čitala u dahu.

    15. listopada 2021. at 11:58

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)