Get 10% extra OFF on Porto Summer Sale - Use PORTOSUMMER coupon - Shop Now!

Naša mala tajna

Naša mala tajna - Inna Moore

Naša mala tajna

Autor: Inna Moore

Ivy Primrose je sretna. Koliko može biti. Vratila se u svoj rodni kraj, u kuću iz svog djetinjstva. U braku je s muškarcem kojega voli i napokon je došlo vrijeme za idući korak u njihovom planu. Tako su se dogovorili, nakon deset godina počet će raditi na djetetu. Njezin muž je stekao zavidnu karijeru, ona će otvoriti pedijatrijsku kliniku, sada je pravo vrijeme za to. Ali njezin muž svoju karijeru cijeni više i sve njegove mane polako isplivaju na površinu. Mislila je da poznaje čovjeka za kojeg se udala, ali kako se sve više udaljavaju jedno od drugoga rađaju se i nova pitanja. Ivy je sve to lakše podnijeti uz najboljeg prijatelja Donovana koji živi preko puta. Najbolji prijatelj iz djetinjstva možda joj postane nešto više. Ali ima li hrabrosti ispuniti svoj san bez svoga muža?

Donovan Grant imao je problem s alkoholom. Ali to je sada prošlost. To je nešto što si više nikada neće dozvoliti. Prvotnu sreću dolaskom najbolje prijateljice zamijeni stara čežnja. Oduvijek je osjećao nešto više prema njoj. Oduvijek ju je volio, ali to je bila samo njegova tajna. Sada godinama kasnije postoji mogućnost da on postane njezina tajna. Ali želi li on samo biti u sjeni? Mogu li njih dvoje pobijediti sve oko sebe i pronaći dugo traženu sreću?

Koliko puta sam rekla da me ova autorica sve više i više iznenađuje? E pa sada je to opet uspjela. Osim što je ona meni kraljica ljubavnih romana na domaćoj sceni sada je i kraljica zapleta. Oduvijek je stvarala odlične zaplete, ali kada ih u jednoj priči stvori više i kada ti zapleti podignu priču na još višu razinu onda znate da je to odlično odrađen posao. Zaokret u samoj priči, zaplet koji će sve dodatno zakomplicirati, ali i dodatno uzbuđenje dovest će vas do činjenice kako ova autorica stvarno zna što radi. Imam želju zaviriti u um ove drage autorice, samo da vidim što se tamo događa. Jer ipak veliki je trud iza svake knjige i svaka priča je stvarno odlično odrađena, bez zamjerki. Da mi je znati kako njezin maštoviti um funkcionira. Vjerujem da se u svakom trenutku mira i tišine u njezinom umu stvaraju rečenice koje vode prema novoj priči ili vrhunskom zapletu.

Još jednom stvorila je odlične likove s kojima se lako možemo poistovjetiti. To su likovi koji imaju svoje mane i djeluju realno pa je sama priča iskrenija, realnija. Svaki put jedva čekam zaroniti u svaku novu priču ove autorice kako bi upoznala nove likove za koje već u startu znam da će osvojiti moje srce. Čak su i negativci likovi koje pamtimo. Nekako ih ne možemo tako lako zaboraviti. Ali da se vratimo na zaplete. Postoji puno autora koji stvore zaplet kako bi malo prodrmali priču i na kraju se sami zapletu u njemu. Ali kod Inne to još do sada nikada nije bio slučaj. Zaplete, rasplete, navede vas na mišljenje da sve ide super i glatko do kraja priče i onda bum, novi zaplet. Obožavam to kod nje. A svaka priča ima tu neku jaku, bitnu poruku.

Mislim da nam ovom pričom autorica poručuje, jasno i glasno : “Žene, ne pristajte na kompromise. Ne pristajte na dobro, zadovoljavajuće, pristanite samo na istinsku sreću. Istinsku ljubav. Ono pravo, ono vječno, ono za što se vrijedi boriti.”

Od mene imate sve najiskrenije preporuke. Zaljubit ćete se u još jednu priču, ali i likove. Zaljubit ćete se u njihove pokušaje za sreću.

Recenziju napisala: Anamarija Jelić

Podijelite objavu