Get 10% extra OFF on Porto Summer Sale - Use PORTOSUMMER coupon - Shop Now!

Predstavljanje autorice: Nina Lololi (Pet)

nina

Predstavljanje autorice: Nina Lololi (Pet)

Predstavljanje autorice: Nina Lololi (Pet)

Rođena Banjalučanka, odrasla u Srbiji, rođendan slavi 10. 8. , a njezina obitelj kaže da je to bio jedini trenutak kada je Nina negdje požurila. U mladosti odlazi u posjet u Sloveniju i tamo odlučuje ostati, do kada… Ne znamo.

Po osnovnom zanimanju je sakupljač beskorisnih diploma, a omiljena joj je i dalje ona iz četvrtog razreda osnovne škole sa rekreativne nastave za najzaljubljeniju djevojčicu – to je i ostala do dana današnjeg. Zaljubljena je u život, lijepa mjesta, lijepe ljude, životinje, duge razgovore, duge šetnje i kratke kave. Zaljubljena je u riječi i boje. U nebo i vodu.

Po životnom pozivu vječiti je student i umjetnik. Čitatelj je, a želi biti i pisac. I, slobodno može reći da piše od kada zna za sebe, s tim da su se njezine forme izražavanja razlikovale… Pisala je igrajući se sa sestrom i susjedama kao djevojčica – maštajući neke druge živote i uloge. Pisala je crtajući, slikajući i konačno olovkom po bilježnicama sklapala riječi i oblikovala priče. Tipkajući po jednoj bijeloj, glasnoj tastaturi, pa konačno prešla na jednu crnu, sofisticiranu. Izlazile su njezine priče u onim tinejdžerskim novinama, sve je to čuvala dok mama nije jedne zime s njezinim uspjesima počela da potpaljuje ujutro vatru. Onda je došao i wattpad i tamo je aktivno počela predstavljati svoj unutrašnji svijet i bilo je fenomenalno uz svu interakciju koju wattpad nudi. Za kraj, nada se – kraj za sada – stiže i tiskana knjiga, a osjećaj i nivo zahvalnosti ne umije niti opisati.

Nego, dok ne postane pisac mora biti diplomirani ekonomist, koji trenutno pohađa master studij menadžmenta u javnom sektoru i razvija kuharsku karijeru jer ne može da se zamisli negdje u uredu među papirima, ali živi uz balkanski moto “uzmi ti diplomu, da ziviš kao gospođa” i eto. Predstavlja nam se baš iz kuhinje.

Podijelite objavu

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)