Get 10% extra OFF on Porto Summer Sale - Use PORTOSUMMER coupon - Shop Now!

Usudi se

Usudi se - Inna Moore

Usudi se

Autor: Inna Moore

Harden je muškarac koji krije bolnu prošlost iza sebe. Zbog te bolne prošlosti ne podnosi tuđe dodire. Zbog te prošlosti pije tablete koje ga jedine mogu smiriti. Narav mu je temperamenta i zbog svega toga živi sam, otuđen od svih, sam u svojoj tuzi i boli. Sve dok jednog dana ne upozna nju. Svjetlost u njegovom mraku. Mir za njegovu dušu. Ali koliko je teško biti sretan? Koliko tuge još mora proći prije nego što i on, čudovište kojega se svi boje, osjeti nježnost?

Anabel je žena koja krije svoju prošlost od drugih. Žena koja ne zna za dodire nježnosti. Žena koja je napokon odlučila biti sretna, ali nedostaje joj glavna stavka za sreću, muškarac kojega voli i koji voli nju. Ona pokušava prošlost ostaviti iza sebe, ali tek kada joj ta prošlost da snagu, tek onda može krenuti prema budućnosti. A budućnost je on. Budućnost su oni. Može li Anabel skupiti tu snagu potrebnu za prijeći preko svih prepreka koje se pojave? Može li sudbina napokon biti naklonjena njoj?

On je čudovište, ona nije njegova, ona je zabranjena. Ali koliko je strast između njih jaka da ih spoji, da ih drži zajedno protiv svih?

Još jedno iznenađenje autorice za sve nas. U moru kopija ona je uspjela napisati original, pravi unikat koji će vas oduševiti. Mene je oduševila svojom originalnošću. Originalna tema, likovi, njihova prošlost i njihova budućnost. Sve to je stvarno tako dobro smišljeno da ja jednostavno nemam dovoljno riječi hvale za autoricu.

Njihova prošlost ih je učinila takvima kakvi jesu sada, a kao takvi su se povezali na nekoj višoj razini za pojmiti. A prepreke koje im život donosi su savršeno uklopljene u samu priču i kao rezultat dobivamo ljubavni roman prepun napetosti i iščekivanja. Ima tu i seksi scena koje će vas ugrijati, scena koje će vas rasplakati, scena koje će vas naljutiti, ali i scena koje će vas nasmijati.

I nakon što vas ova napetost dovede do ruba shvatit ćete koliku nadu nam ovakva knjiga daje. Daje nam nadu u sreću, nadu za ljubav. Jer kada čitamo o likovima sa ovakvim borbama shvatimo da prava ljubav postoji, samo je trebamo znati prepoznati.

Imate sve moje najiskrenije preporuke.

Recenziju napisala: Anamarija Jelić

Podijelite objavu

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)