Get 10% extra OFF on Porto Summer Sale - Use PORTOSUMMER coupon - Shop Now!

Razbojnik, Kerrigan Byrne – osvrt Knjižničarka

Razojnik

Razbojnik, Kerrigan Byrne – osvrt Knjižničarka

Razbojnik

Kerrigan Byrne
Dougan i Farah sreli su se kao djeca u sirotištu. Od prvog trenutka između njih stvorila se neraskidiva veza. Farah je nježna dušica i odmah je osvojila Douganovo srce, za njega bila je njegova vila. Jedne noći njihov svijet se raspao zbog ubojstva i Dougan je završio u zatvoru.

Dugih sedamnaest godina njihove razdvojenosti za Farah život ipak ide dalje. Sada je udovica i radi u Scotland Yardu. Na poslu susreće Doriana Blackwella, zloglasnog razbojnika i okrutnog kriminalca koji ne preže pred ničime.
Zbog mračne tajne koju krije Dorian je otima….
“Kada jedna noć protekne u strahu i očaju, tjedan može izgledati kao cijeli život, a godina postaje vječnost.”
Dorian Blackwell, Crno srce od Ben Morea već samo ime i nadimak čini mi se kao da je riječ o najokrutnijem razbojniku svih vremena. Potvrđujem, ukrao mi je srce prije nekoliko godina kad sam prvi put čitala ovaj roman. Tako moćan, snažan lik kojem je nemoguće odoljeti.
Obožavam ga i drago mi je da je Innamorata krenula s prijevodima ovog serijala.

Ljudi kažu da su ljubavni romani svi predvidljivi, svi na jedan kalup, ali ja ne mislim tako. Ovaj roman već mi je godinama u mislima, samo razmišljajući o njemu tijelom mi prolaze trnci.
U romanu mi se sviđa apsolutno sve, od radnje likova, stila pisanja, imam samo jedan prigovor “Kad će nastavak???” dobro, pitanje.
Fantastičan roman koji preporučujem svim ljubiteljima povijesno ljubavnih romana. 🥰
“”To ljubav ne radi”, prošaptala je, podižući glavu da ga poljubi iznad srca.

“Naravno da te potpuno obuzme, ali ljubav… prava ljubav… ne uništava niti guši. Ona je potpuno suprotna od slabosti. ljubav te jača. Oslobađa. Prilagodi se svakom vlaknu tvojeg bića i osnažuje ga tamo gdje si možda slomljen.”
Izdavač Innamorata

#kerriganbyrne #razbojnik #innamorata #TheHighwayman #victorianrebelsseries
#books #citati #booklife #bookstagramcroatia #myphoto #volimknjige #quotes #obiđimosvijetkrozknjige #booksofinstagram #knjige #bookstoread #knjižničarka #volimčitati #bookstragram
Innamorata Kerrigan Byrne

Podijelite objavu

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)