Get 10% extra OFF on Porto Summer Sale - Use PORTOSUMMER coupon - Shop Now!

Kosti mojih predaka, Ivanka Ferenčić Martinčić

Kosti mojih predaka, Ivanka Ferenčić Martinčić

U najavi!
Novi fantasy roman naše autorice Ivanke Ferenčić Martinčić, drugi dio serijala Krv, kosti i pepeo o čuvarima Reda, časti i obitelji.

Kad je Beata Kingsdale stigla u Inspektorat i zauzela mjesto svojega brata Maxa, Vanja Silla dobio je novu priliku biti pobočnikom jednog Inspektora. U ovom slučaju, to je značilo stajati s desna opakoj i prekrasnoj Inspektorici. Mogao je nastaviti raditi svoj posao. Držati stražu kao i njegovi roditelji. Graditi Red dostojan žrtve čuvara. No dok procjepi među predjelima postaju sve učestaliji, rijetka stvorenja haraju Zemljom, a čudovišta dolaze u hordama, daleko opasnije bit će političke intrige i spletke moćnih i uglednih pripadnika njihove vrste. Vođeni svojim obećanjem kako Straža neće pasti, branit će predjel na svim kontinentima, nastojati zaštititi nevine, nesvjesni zla u njihovim vlastitim redovima. Tradicija i nasljeđe Reda izgrađenog na kostima predaka skrivaju tajne koje Vanja možda nije spreman prihvatiti. Jer svaka priča, baš kao i svaki novčić, ima dvije strane. Koliko je Beata spremna žrtvovati za svoju obitelj? Koliko će daleko Vanja ići slijedeći Inspektoricu, prije nego više ne bude povratka ni za jedno od njih?
Kosti mojih predaka donose odgovore na sva pitanja koja ste mogli imati nakon čitanja prve knjige. No možda vam se ti odgovori baš i neće svidjeti.

Podijelite objavu

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)