Get 10% extra OFF on Porto Summer Sale - Use PORTOSUMMER coupon - Shop Now!

iNNi MiNi – Preporuka hrvatskih pripovjedača

društvo

iNNi MiNi – Preporuka hrvatskih pripovjedača

Preporuka hrvatskih pripovjedača

Kad na iNNi MiNi izdanjima vidite ovaj simbol, znači da je priča koju ste upravo pročitali terapeutskog karaktera.
Takve će priče djelomično ili potpuno imati strukturu bajke, biti napisane na način da se djeca mogu poistovjetiti s glavnim protagonistom i njegovim preprekama, a na kraju čitanja ostat će osnažena u svladavanju tih prepreka i prihvaćanju svojih i tuđih osobitosti.
Samopouzdanje, snaga, hrabrost, upornost, sve vrline bajkovitih junaka koje želimo da krase kako nas, tako i našu djecu usađene su bajke i priče s kojima smo odrastali i kakve želimo i dalje stvarati za nove generacije junaka koji će ovaj svijet činiti boljim mjestom. Na njihovom putu kao čarobne pomagače ostavljamo im likove iz priča i bajki, kao čarobna sredstva dajemo im slikovnice i knjige, a nagrada koju ćemo na kraju podijeliti bit će radost, sreća i sigurnost sretnog odrastanja.

Društvo hrvatskih pripovjedača radno je tijelo pri Hrvatskom društvu za pripovijedanje “Logos”. Osnovano je s ciljem promicanja umijeća usmenoga pripovijedanja (art of storytelling) stvaranja snažne zajednice pripovjedača, te pružanja podrške pripovjedačima u radu i razvoju. U partnerstvu naklade iNNi MiNi i Društva hrvatskih pripovjedača donosit ćemo vam priče i bajke i hrvatskih pripovjedača i književnik

Više o Društvu pripovjedača potražite na njihovim stranicama https://kreativnistudio-logos.hr

Podijelite objavu